Wil je graag in contact komen met een beeldend kunstenaar? Stuur dan naar Schat van Schouten Kunst een mail met je wensen en Lieke Schouten neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op. Neem contact op voor informatie over bijvoorbeeld een muurschildering in jouw woonkamer, slaapkamer, keuken, gang, voor een portret, voor een illustratie voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor een feest, voor een jubileumboek van een collega van jou die met pensioen gaat, voor een groot kunstwerk in een grote of kleine ruimte, klein schilderij om blij van te worden, een workshop ‘schilderen en tekenen op muziek’ of ‘schilderen als een hedendaagse meester’.

Lieke Schouten geeft graag uitleg over hoe zij te werk gaat. Voor een muurschildering kom ik graag vrijblijvend bij je langs. Zo kan ik de kwaliteit van de muur beoordelen, de sfeer van de ruimte proeven, een inschatting van de kosten maken en, uiterst belangrijk, beter de wensen voor een schildering duidelijk te krijgen.

Ook over andere onderwerpen geef ik graag aan hoe ik te werk ga. Zoals portretten. Dit kan met vooraf een fotoshootsessie en een interview. Hierdoor krijg ik een speciaal beeld van degene die geporttretteerd wordt. Beeld en interview gebruik ik om het portret een treffend persoonlijk karakter te geven.

Mijn nummer: 06 15 201 360

info@schatvanschouten.nl

stuur een mailtje naar Lieke Schouten

ik probeer zo snel mogelijk te reageren