Waar kan ik een portret van mezelf of een ander laten maken?

Dat kan Schat van Schouten voor je op een speciale manier doen.

Ook als je hier nog niet over nagedacht had, kan een portret toch een overweging waard zijn. Een kunstwerk waarin je met trots kan uitstralen waar je goed in bent. Een goed idee ook als speciaal kado voor bijvoorbeeld een jubilaris of iemand die met pensioen gaat.

 

Ik ben gespecialiseerd in portretten in een werksituatie. Ik teken en schilder een kunstwerk van je zoals je je prettig voelt in je werkkleding en/of werkomgeving.

Hier laat ik portretten zien van brandweermannen in hun werkomgeving. De afmetingen zijn 30 bij 45 cm groot, iets meer dan A3. Deze zijn getekend in potlood en geschilderd met acryl.

De portretten ten-voeten-uit zijn 22 bij 30, iets meer dan A4. Deze zijn in acryl geschilderd.

 

Hoe ga ik te werk?

Voor een portret van jou, maak ik eerst foto’s van je -of de persoon in kwestie- in je werksituatie. Ondertussen neem ik ook een interview af om een beter beeld van je te krijgen. Van je werk, als persoon, wat je beweegt en waar je trots op bent in je werk.

Dan duurt het minimaal 3 weken voor deze af is. Een kunstwerk als deze vraagt een wat langere looptijd wegens de arbeidsintensieve werkmethode. Laag voor laag teken ik de portret tot een gewenste resultaat.

Een portret wordt ingelijst geleverd, de lijst is in overleg. Ik kan het een en ander aanbevelen.