Waar kan ik een portret van mezelf of een ander laten maken?

Dat kan Schat van Schouten voor u op een speciale manier doen.

Ik ben gespecialiseerd in portretten in een werksituatie. Ik teken en schilder een portret van je zoals je je prettig voelt in jouw werkomgeving en werkkleding.

 

Hier toon ik portretten van brandweermannen in hun werkomgeving. De portretten zijn een combinatie van tekening en schildering. De afmeting is meer dan A3.

De portretten ten-voeten-uit zijn ook van de brandweer, deze zijn geschilderd op een formaat dat iets groter is dan A4.

Ook als je hier nog niet over nagedacht hebt, kan een portret een overweging waard zijn. Een kunstwerk waarin je met trots kan uitstralen waar je goed in bent. Of dit als speciaal cadeau te geven aan bijvoorbeeld een jubilaris of iemand die met pensioen gaat.

 

Hoe ga ik te werk?

Voor een portret van jou, maak ik eerst foto’s van jou-of de persoon in kwestie- in jouw werksituatie. Ondertussen neem ik ook een interview af om een beter beeld van je te krijgen. Een beeld van jouw werk, als persoon, wat je beweegt en waar je trots op bent in jouw werk.

Dan duurt het minimaal 3 weken voor dit portret af is. Een kunstwerk als deze vraagt een wat langere looptijd wegens de arbeidsintensieve werkmethode. Laag voor laag teken ik het portret tot een gewenst resultaat.

Een portret wordt ingelijst geleverd, de lijst is in overleg.