TEKENEN OP MUZIEK

geplaatst in: Geen categorie | 0

TEKENEN OP MUZIEK
De workshop tekenen op muziek is opgezet voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Vanwege de 75 jarig bestaan van een school heb ik deze workshop gegeven tijdens een feestelijke dag. Het werd een inloopworkshop. Kinderen konden met blinddoek, houtskool en een vel A2-papier zich inleven in de muziek (een mix van klassiek, house, trance, hiphop, kinderliedjes) en die in lijnen, vlekken en vegen verwoorden.  Zij konden daarna een knuffel kiezen om die op de tekening te schilderen in kleur met de vingers. Het werden mooie werken. Zij lieten zich gaan en sommigen maakte heuse boetseerwerken op papier. Heerlijk om je zo uit te leven met verf tot een grote bruine A2-vlek.

 

1349788925-_MG_4918- Tekenen en schilderen 9-12 Paul Breuker

Geef een reactie